W-Being [verdrink je problemen kies water]

We ervaren allemaal situaties in ons leven waarvan wij denken dat het obstakels en beperkingen zijn. Sommige van die situaties verdienen onze aandacht maar zouden niet ons hele leven hoeven bepalen. Andere situaties blijken, zonder dat we daar direct zicht op hebben, ons te beschermen of kunnen ons wijzen op kansen en mogelijkheden. Daar zijn we ons lang niet altijd bewust van.

Dit is de eerste bijeenkomst waarin je kennis maakt met het gedachtegoed van W-Being. Het is een ontmoeting waarin de vier verschillende categorieën die iedereen ter beschikking staan om tot WelZijn te komen worden gedeeld en ervaren: 

  • Ademen
  • Voeding
  • Bewegen
  • Het Woord

Iedere kleine verandering in ons denken of fysieke handelen kan een ander licht op de situatie brengen, oplossingen creëren of een koerswijziging brengen in een situatie die om verandering vraagt. WellBeing of het herstel daarvan begint bij jezelf en je zou wel eens kunnen ontdekken dat je grenzen verder weg liggen dan je denkt en je veel meer kunt dan gedacht. Binnen ieders persoonlijke lichamelijke en mentale grenzen ligt de ‘World of Possibilities’.

Ga met ons mee op ontdekkingsreis​ en verbaas je met ons welke effecten en resultaten soms kleine veranderingen​ hebben op een evenwichtiger en mooier leven voor jou!

Wie geven deze workshop en waarom?

Wij, Rob Salomonson en Frans-Willem Deliën, delen ieder onze verhalen op hele verschillende plekken wanneer de situatie daarom vraagt. Na samen een training te hebben gegeven, hebben wij onze ervaring en kennis samen gebracht en vertaald in een training van drie workshops. Een krachtig verhaal dat deelnemers heeft geïnspireerd om dingen anders te zien en te doen. Wij voelen een wens en misschien wel opdracht om dit gedachtegoed verder uit te werken en te delen. Tijdens deze bijeenkomst zul je kennismaken met de hoofdlijnen. Naast het verhaal en de inhoudelijke kennis zul je ook praktisch dingen doen en ervaren die je vervolgens in je dagelijkse leven kunt DOEN.

In de categorie voeding staat dit keer water centraal:

“Verdrink je problemen: kies water!”

“WellBeing is a Natural way of Being”

Datum: woensdag 19 oktober
Tijd: 13:00-17:00 [inloop 12:30?]
Door: Rob Salomonson en Frans-Willem Deliën
Kosten en maximum aantal deelnemers: 25 euro, wij willen deze eerste W-Being bijeenkomst geven voor maximaal 15 deelnemers tegen kostprijs. De vergoeding voor de locatie, het eten & drinken en de vervaardiging van materiaal.
Locatie: Jacob van lennepkade 334-Y, Amsterdam
Aanmelding: hier [externe link]