Voortaan grip op je geld

[Gebruiksaanwijzing voor pubers en ouders]

Dinsdag 13 oktober 2015 – interactieve lezing door Sandra Schouwenaars

Financieel alles op orde, dus nooit geld te kort aan het einde van de maand. Hoe heerlijk is dat?! Door grip op geld te houden, geef je geld uit aan zaken die je echt belangrijk vindt. Zo hou je geld over en ben je een goed voorbeeld voor je kinderen. Dit is vooral nodig bij pubers die eigenlijk alles zelf willen bepalen. Juist zij zijn gebaat bij duidelijke regels en goed voorbeeldgedrag. Want vragen om tips of advies is natuurlijk niet ‘cool’.

Hoe zorg je dat je in gesprek komt met je kind? Hoe zorg je dat kinderen op een gezonde manier met geld omgaan? Dat je er geen stress van hebt, maar dat geld voor jullie gezin een middel is om het leven te leiden dat jullie graag willen? Voor nu en later.

Financieel organizer Sandra Schouwenaars heeft praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Samen met je kind aan de slag? Neem je puber(s) mee met  50% korting!

50% korting op lezing voor puers

Neem je kind(eren) mee met 50% korting

Aanvang 20:00 – 22:00   Zaal open vanaf 19:30

Meld je nu aan!

Financieel organizer Sandra Schouwenaars

Financieel organizer Sandra Schouwenaars

Over Sandra Schouwenaars

Wil jij een rijk leven? Wil jij leven zonder financiële stress? Dit is ook mogelijk als je weinig geld hebt.

Sandra Schouwenaars komt uit een eenvoudig gezin en heeft veel dromen gerealiseerd voor haarzelf en haar gezin. Op een gestructureerde manier werkt ze aan haar doelen. Ze is financieel gezond en leeft een rijk leven. Sandra heeft lol in financieen en dat kun jij straks ook hebben. Wil je vast beginnen grip op je geld te krijgen? Lees hier alvast 10 tips!