004 De Organzing Academie bevindt zich in gebouw ‘tFijnhout in Amsterdam. Dit is een voormalig houtzagerij die gevestigd was in stadsdeel Oud-West. Voor wie een globale oriëntatie prettig vindt zitten we tussen (westelijk) de Kinkerstraat en (oostelijk) de Overtoom en (noordelijk) de Jan-Pieter-Heijestraat en (zuidelijk) de 2e Kostverlorenkade. We zitten aan de oost/linkerkant (aan de Kinkerstraatkant) van de Jacob van Lennepkade op ‘t Fijnhout bedrijventerrein naast het Café(voormalig Fijnhouttheater). De ingang zit op het pleintje naast het café.

Adres:
Organizing Academie
Jacob van Lennepkade 334-Y
1053 NJ  Amsterdam

Route:
Je kunt de Organizing Academie per fiets, auto of openbaar vervoer bereiken.

Photo_072407_041[1]Route per auto:
Vanaf de Ring A10 komende uit de richting Utrecht/Amersfoort/S107 neem je afslag S106. Aan het eind van de afslag ga je rechtsaf richting Oud West. Rechtdoor aanhouden, tot aan het Surinameplein. (lees verder bij Surinameplein)

Vanaf de Ring A10 komende uit de richting Zaandam/S105 neem je afslag 106. Aan het eind van de afslag ga je linksaf, richting Oud-West. Rechtdoor aanhouden, tot aan het Surinameplein.
De ingang van het pleintje  op 't Fijnhout bedrijvencomplex (klik om te vergroten)
Bij het Surinameplein (de grote rotonde) hou je Oud-West aan (in de linkerbaan blijven) dit is het ware ‘rechtdoor’ tot je niet verder kunt. Bij het stoplicht (de keuze is hier links- of rechtsaf) sla je linksaf (=’rechtdoor’) en rij je de Overtoom op.

Vanaf de Overtoom sla je bij het 2e stoplicht linksaf (Jan Pieter Heijestraat).

Daarna ga je op de Jan Pieter Heijestraat na de brug (over het water) links. Je bent nu op de Jacob van Lennepkade.  Aan je rechterhand zit de Organizing Academie, bij het Fijnhout Café. (lees verder bij aanbellen) Let op: betaald parkeren Ma t/m Za tot middernacht, behalve op zondag.

Openbaar vervoerRoute per openbaar Vervoer:
Tramlijn 17 of 14 of 7 halte Jan Pieter Heijestraat (uitstappen bij de Hema), lees verder bij fiets komende vanaf de Kinkerstraat.

Lijn 1 halte J.P. Heijestraat (bij het revalidatiecentrum), lees verder bij fiets vanaf de Overtoom.

DSC02765Route per fiets:
Komend vanaf de Kinkerstraat ga je de Jan Pieter Heijestraat in bij de Hema en houdt je deze aan je linkerhand. Vóór het water ga je rechtsaf de Jacob van Lennepkade op (in zuidelijke/2e Kostverlorenkade richting) (lees verder bij aanbellen)

Komend vanaf de Overtoom sla je de Jan Pieter Heijestraat in bij Abyssinia, een overigens geweldig Afrikaans eetcafé, wat je aan je linkerhand houdt. Na de brug (over het water) ga je linksaf de Jacob van Lennepkade op (in zuidelijke/2e Kostverlorenkade  richting) (lees verder bij aanbellen)

Je bent nu in op de Jacob van LennepkadeAanbellen:
Op de Jacob van Lennepkade (vlak voor de Lootsstraat) bevindt zich de Organizing Academie. Aangekomen bij ‘tFijnhout bedrijvencomplex zie je een hek waar je onderdoor loopt. Links daarvan bevindt zich een namenbord en de brievenbussen en rechts een eetcafé.

De bellen met daaromheen de brievenbussen en rechts de naambordjes (klik om te vergrotenJe loop rechtdoor  het pleintje op en het café rechts van je houdend) naar de deur. Hier bevindt zich de bel. Bel Y zit op het electronische bord een beetje rechts van het midden. Druk met je vinger op het scherm en de bel rinkelt in ruimte Y. Soms doet de bel een beetje moeilijk (vooral als je altijd ruzie hebt met touch screens), probeer het gewoon nog eens of bel even op.

010  001

011  009

Als de deur open gaat loop je de trap op naar de eerste verdieping. Links zit onze deur (met wederom een bel).

Er bevindt zich geen lift in het gebouw dus voor mensen die moeite hebben met trappen is de toegankelijkheid helaas beperkt.