Organizing Agenda 2014 is uit

Onmisbaar voor iedere vrouw:
DE ORGANIZING AGENDA 2014
Zo veel meer dan een agenda

Het blijkt dat je maar zeven dingen tegelijk kunt onthouden, dat doe je door ze steeds in je hoofd te herhalen. Opschrijven helpt, maar met een prikbord vol losse lijstjes krijg je nog geen overzicht. In de Organizing Agenda 2014 kun je al je to do’s overzichtelijk kwijt. In de weekagenda kun je naast afspraken ook boodschappen, maaltijdplanning en huishoudelijke klussen bijhouden. Speciale stickers helpen je om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren. En met de handige planners voor onderhoudsklussen, vakanties en feestdagen houd je werkelijk alles onder controle.

Alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerd leven.cover_organizingagenda_2014
•    insteekmapjes voor passen, foto’s of bonnen
•    stickers voor het markeren van o.a. medische afspraken, vrije dagen, opzeggen abonnement
•    planners voor o.a. cadeaus, lenen en uitlenen
•    extra ruimte om gedenkwaardige momenten te noteren
•    geheugensteuntje voor wachtwoorden
•    inspirerende tips en columns van professional organizers en coaches
•    schoonmaak- en wastips, jaarschema huishouden
•    Apps voor o.a. geldzaken, reminders, onderweg (nieuw!)

Extra: exclusieve kortingsbonnen voor 200 euro korting op mooie spullen die je leven makkelijker maken en op coaching (werk, mindfulness, organizing etc)

Overzichtelijk en praktisch
Voor goed overzicht staat één week op twee pagina’s, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full colourfoto’s en heeft een duurzame hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week. Hij heeft dezelfde indeling als de complementaire Homeplanner 2014, een praktische familieplanner op A4 formaat voor thuis. Perfect om samen te gebruiken.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.

De Organizing Agenda 2014 is samengesteld door professional organizer Zamarra Kok, auteur van o.a. Speedcleaning en Opgeruimd! Het ultieme organizingboek en Vivianne Steggerda, maker van de Homeplanner.

De Organizing Agenda 2014
ISBN  9789078942108
Prijs: €14,95 (excl. verzendkosten)
Uitgeverij: Plan-Point