workshop publiciteit & (social) media

Vpubliciteit en social mediarijwel iedereen doet tegenwoordig op één of andere manier aan social media, via  Twitter, Facebook of Linked-In. Je kunt er makkelijk een dagtaak maken, maar is dat eigenlijk wel nodig? Is het niet vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat het wat oplevert?

In het nieuwe jaar geeft media-expert en professional organizer Zamarra Kok twee workshops over de publiciteit en (social) media speciaal gericht op ZZP-ers en kleine bedrijfjes. Je leert over hoe je social media kunt inzetten voor je bedrijf, hoeveel tijd je daar aan kwijt bent en wat het je kan opleveren. Na het volgen van deze workshops heb je een plan op zak, waarmee je direct voor je bedrijf aan de slag kunt. Dit is de aftrap van de serie ‘organiseer je bedrijf’.

Wanneer?

Zaterdag 18 januari 2014

De trainer

Zamarra (1972) heeft als journaliste voor kranten en bladen jarenlang de selectie gemaakt van het nieuws en is zelf regelmatig te gast op radio en televisie. De afgelopen acht  jaar heeft zij zich als auteur van boeken en artikelen gespecialiseerd in organizing en simpel huishouden, zoals ‘Opgeruimd!’ en ‘Speedcleaning’. Ze heeft een opruimrubriek in Vriendin en blogt wekelijks als ‘Expert Huishouden’ voor de Telegraaf.

Locatie

De workshops worden gegeven in de Organizing Academie in Amsterdam (Oud-West)

Kosten

De twee workshops uit deze serie zijn los of als set te volgen

  • Per workshop betaal je € 100,-
  • De lunch is optioneel en kost € 10,-
  • Wanneer je beide workshops volgt betaal je slechts € 175,-  en geven we je de lunch cadeau (17% gratis)

NBPO-leden

  • Als lid van de NBPO betaal je slechts € 75,- (25% gratis)
  • NBPO leden die voor 2 workshops komen betalen slechts € 120,- euro en geven we ook nog een lunch cadeau (=43% gratis)

Aanmelden

Organiseer ook jouw bedrijf op 18 januari:

Meld je nu aan!