Loslaatdag met Getting Things Done - the book by David Allen

Landelijke loslaatdag 2016

Loslaatdag 2016

Loslaten geeft ruimte! Dat is het thema van de vierde editie van de Landelijke Loslaatdag 2016. De Organizing Academie is natuurlijk in Amsterdam dé plek om ook dit jaar weer mee te doen. Wij zorgen voor een heerlijke dag waarin je heel veel ruimte kunt maken voor je leven nu en los kunt laten wat oud is.

Dus heb je het te druk, teveel stress of gewoon heel veel te doen? Kom dan op zaterdag 19 maart naar de Loslaatdag in Amsterdam en maak ruimte! Ben je al eerder naar de loslaatdag in Amsterdam geweest? Leuk! We zien je dit jaar graag terug want we bieden dit jaar weer hele nieuwe workshops!

Hoe ziet het programma in Amsterdam eruit?

Net als de voorgaande jaren zijn er twee verschillende workshops die je afwisselend kunt doen. Er is een workshop over timemanagement waarbij we je een introductie in ‘Getting Things Done’ geven of een workshop ‘Opruimen Kon Marie style’. Daarnaast kun je kiezen voor de workshop ‘Ben erbij met je aandacht’, waarbij je kunt ervaren hoe het is als je er niet helemaal met je aandacht bij bent en wat er anders is als je dat wel bent. Wie wil loslaten uit het lijf gaat voor een fijne voetmassage. Meld je nu aan als je dit niet wilt missen.

Loslaatdag

Introductie GTD: meer doen in minder tijd!

Maak je hoofd leeg met ‘Getting Things Done’ (60 min)
Heb je eindeloze to-do lijstjes en een overvolle agenda? Of heb je teveel aan je hoofd en ben je het overzicht kwijt? Dan kun je met de time-management techniek ‘Getting Things Done’ (ook wel GTD genoemd) van David Allen je hoofd helemaal leeg maken en het overzicht terug krijgen. Gecertificeerd GTD-coach & professional organizer Angelique Bouwman geeft een inleiding in deze techniek waarmee je direct aan de slag kunt.

Workshop ‘Opruimen Kon-Marie Style’ (60 minuten)
Marie Kondo is dé opruimgoeroe uit Japan. Haar methode slaat zo aan dat het een werkwoord is geworden: Konmari-en. Meer dan 100 tips en trucs van opruimen á la Marie Kondo, en voorkomen dat je al te drastisch overdrijft (want dat doen ze soms in Japan) is het onderwerp van deze workshop.
Door onze eigen ‘Marie’ Angelique Bouwman, professional organizer.

Workshop ‘Ben erbij met je aandacht’ (60 min)
Soms zit je hoofd zo vol dat er niets meer bij kan. Of ben je met je aandacht overal en nergens en probeer je teveel ballen in de lucht te houden. In deze workshop ga je met een paar praktische aandachts-oefeningen je hoofd leger maken en ervaren hoe je met je aandacht meer kunt zijn waar je ook daadwerkelijk bent. Om dan jezelf meer simpel in je lijf te voelen en ruimte te ervaren.
Marlene van Duin is leraar Intuïtieve ontwikkeling in Amsterdam eo.

Voetmassage (20 min) door Ellen Beerepootvol
De voetmassages zijn een gewild en terugkerend fenomeen op de loslaatdag in Amsterdam. Omdat ze altijd voor heel veel enthousiaste, blije en ontspannen mensen zorgt, wederom. Tijdens deze voetmassage krijg je een heerlijk ontspannend muziekje en kun je lekker genieten. Ellen is echt een topper! Je hoeft alleen je sokken uit te trekken.

Echter, er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor al deze leuke dingen, dus mis het niet en laat ons weten dat je meedoet!

Ja ik doe mee! Kies hieronder met welke workshops:

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=29″] GTD en Aandacht[/button]

vol[button link=”http://www.organizing-academie.nl/uitverkocht”]KonMarie en Aandacht[/button]

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/uitverkocht”]KonMarie en Voetmassage[/button]vol [button link=”http://www.organizing-academie.nl/uitverkocht”]voetmassage plus 2 workshops voor € 30,[/button] vol

Wil je weten hoe het vorig jaar was tijdens de loslaatdag of hoe de voetmassage was?

[button link=”http://www.rtvnh.nl/gemist/radio/487/215173/zaterdag+14+maart+2015+-+12%253A00″]Luister dan hier naar de uitzending van RTV-NH van 2015![/button]

Hoe en wat

wanneer? zaterdag 19 maart 2016
Hoe laat? 13:30-16:30, je kunt vanaf 13:00 bij ons binnenlopen
Waar? De Organizing-Academie in Amsterdam oud-west (Jacob van Lennepkade 334-Y)
Aanmelden: is noodzakelijk om je plek te garanderen.
Kosten voor slechts € 20,- krijg je twee workshops, Koffie en thee zijn daar natuurlijk bij inbegrepen.
VIP-arrangenment voor slechts € 10,- euro extra krijg je een voetmassage en kun je kiezen welke twee workshops je wilt.
Kies workshop:

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=29″] GTD en Aandacht[/button]

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=33″]KonMarie en Aandacht[/button]

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/uitverkocht”] GTD en Voetmassage[/button]vol[button link=”http://www.organizing-academie.nl/uitverkocht”]voetmassage plus 2 workshops voor € 30,[/button]vol

Wat is de Landelijke Loslaatdag?

Tijdens de Loslaatdag is er aandacht voor Loslaten. De Loslaatdag is bedacht door Yvonne de Bruin van SLOW Organizing in 2012. Amsterdam doet al voor het vierde jaar mee en elke locatie heeft zijn eigen programma. Voor actuele locaties en programma’s kun je op deze website terecht.