Getting Things Done training

Heb je het boek al tijden in de kast staan? Ben je te druk en er nog (steeds) niet aan toe gekomen? Dan is dit je kans om eindelijk te beginnen met Getting Things Done. Heb je het al eens gelezen, maar kom je er toch niet helemaal uit, of wilde je altijd al eens de cursus volgen? Tot de zomer heeft de Organizing Academie een uniek aanbod voor je. Als je werkelijk geen idee hebt waar dit over gaat, lees dan vooral rustig verder.

Getting Things Done, ook wel GTD genoemd, is een bewezen pad om je wereld en je leven onder controle te krijgen. Het is één van de bekendste en meest gebruikte werk-leven management systemen ter wereld. David Allen, de bedenker van deze methode, wordt wereldwijd gezien als dé leidende expert op het gebied van productiviteit voor zowel bedrijven als personen.

In 5 stappen van chaos naar overzicht:

De basis van GTD zijn vijf eenvoudige stappen die je meer ruimte en structuur geven zodat je creatiever, strategischer en meer gefocust kunt zijn.

5 stappen van gtd

De officiële David Allen Company GTD training

Een volledige trainingsdag waarin je Getting Things Done leert toepassen op jouw leven. Dit is de officiële training zoals ontwikkeld door de David Allen Company inclusief materiaal. Gedurende deze dag leer je alle ins en outs van GTD en na deze training kun je dit toepassen. Hierna heb je er voor de rest van je leven plezier van.

Deze training is ontwikkeld door de David Allen Company en inclusief het officiële trainings materiaal. De training wordt gegeven in het Engels.

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=38 “]1 juli 2016 GTD training, Engelstalig[/button]

Trainer

Angelique Bouwman & David Allen

Angelique Bouwman & David Allen (Mr GTD)

Angelique Bouwman is een gecertificeerd practicioner, GTD-trainer en  GTD-expert.

“In 2002 las ik het boek omdat ik een manier zocht om mijn werk als theaterproducent beter te doen. Niet veel later ben ik begonnen met het trainen van collega’s en anderen. Al mijn stagiaires moesten er aan geloven.”

Inmiddels is Angelique officieel getraind in GTD level 1 en level 2 in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Ze werkt als trainer samen met de David Allen Company middels de licentiehouder voor de Benelux: Meereffect. Nu kortdurend dé kans om deel te nemen aan een open inschrijving.

“Begin 2015 deed David Allen een presentatie bij PWN in Amsterdam en ben ik me gaan certificeren. Ik gebruik GTD al sinds ik het boek kocht in 2002 en kan me niet voorstellen hoe mijn leven zonder GTD eruit zou hebben gezien. Iedereen zou dit moeten weten! Daarom dit unieke aanbod om GTD ook in jouw leven toe te leren passen.” [Angelique Bouwman]

Feiten en cijfers van de training

Datum: Vrijdag 1 juli (optie 2)
Tijd: 10:00-17:00 (open @9:30)
Locatie: Organizing Academie – Amsterdam Oud-West
Kosten: € 598,85 (inclusief 21%BTW)
Inclusief: trainings-materiaal inclusief boek, koffie, thee en 21% BTW
# deelnemers: 5-12 (maximum)
Taal: Engels

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=38 “]aanmelden voor de training op 1 juli 2016, Engelstalig[/button]

Is GTD iets voor mij?

GTD is een systeem. Het helpt je om je leven te organiseren en is een manier om snel overzicht te houden of te krijgen over wat je moet doen. Het helpt je om verder te komen in je leven, zowel op je werk als privé.  Wanneer je het hebt over leiderschap en zelf-managment hebben we hier tools bij nodig. GTD is een uitstekend tool om je leven en je werk te organiseren en een manier van denken die enorm veel ruimte en ontspanning oplevert. Over de hele wereld wordt het gebruikt door heel veel mensen. Van top-managers tot studenten en kinderen.

Wat heb ik aan GTD?

Het helpt je onder andere:

 • de controle terug te krijgen
 • inzicht te hebben
 • overzicht te krijgen
 • betere keuzes maken
 • je agenda beheren
 • tijd besparen
 • doen wat gedaan moet worden
 • leven leuker maken
 • doen wat je belangrijk vindt
 • ontspannen
 • creatief te zijn

Eerstvolgende actie

Schrijf je nu in!

[button link=”http://www.organizing-academie.nl/event-registration/?ee=38 “]Schrijf me nu in voor 1 juli 2016[/button]

 

 

Save

Save