Zaterdag 8 april 2017 LOSLAATDAG – De waarde van loslaten

De waarde van loslaten! Het thema van alweer de vijfde editie van de Landelijke Loslaatdag. De dag om even los te laten en dé plek om mee te doen in Amsterdam is natuurlijk weer de Organizing Academie. Tijdens deze jubileum-editie hebben we een speciaal programma voor bedrijven. Zo kun je privé en zakelijk heel veel ruimte maken.

Dus heb je het te druk, teveel stress of gewoon heel veel te doen? Kom dan op zaterdag 8 april naar de Loslaatdag in Amsterdam of laat ons naar jouw werkplek komen en maak ruimte!  Ben je al eerder bij de Loslaatdag geweest? Leuk! We zien je dit jaar graag terug want we bieden naast ‘gouwe ouwe’ ook dit jaar weer hele nieuwe workshops. Bovendien kun je gratis iemand meenemen!

Deelnemers tijdens de loslaatdag

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Programma zaterdag 8 april 2017 [Loslaatdag]

  • 10:30-11:30 Time-management Getting Things Done
  • 11:30-12:30 In gesprek met loslaten en vasthouden
  • lunch
  • 13:30-14:30 Ontspullen Kon-Marie-style
  • 14:30-15:30 van uitstel naar inspiratie

Dit jaar hebben we twee thema’s met twee verschillende workshops die je afwisselend kunt doen. In de ochtend maak je je hoofd leeg met de workshop timemanagement ‘Starten met Getting Things Done’. Dit life-management systeem overzicht over en inzicht in wat je moet doen. ”In gesprek met loslaten en vasthouden’ laat zien hoe je je omgeving hierin mee kunt krijgen op een manier die voor iedereen leuk is.

In de middag ligt de focus meer op spullen in de workshop ‘Kon-Marie-style ontspullen’. En om te zorgen dat het ook lukt om al die tips toe te passen hebben we daarbij de workshop ‘van uitstel naar inspiratie’ zodat je geen enkel excuus meer hebt om niet aan de slag te gaan.

Voor wie hoofd en lijf op één lijn wil brengen, gaat voor een fijne voetmassage in plaats van één van de workshops. Wil je alles? Dan kun je je aanmelden voor het VIP-programma. Maar wacht niet te lang, het aantal plaatsten is beperkt. Meld je nu aan als je dit niet wilt missen.

WORKSHOPS OCHTEND

Starten met Getting Things Done (workshop – 60 min)

twee handen die een klokje vasthouden

time- of life-management met GTD

Heb je eindeloze to-do lijstjes en een overvolle agenda? Of heb je teveel aan je hoofd en ben je het overzicht kwijt?

Verminder je stress en krijg het overzicht terug met dé bekendste time-/life-management methodiek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Deze methodiek is naast een wereldberoemde tool ook een levensvisie. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een to-do lijstje.

[Gecertificeerd GTD-trainer & coach professional organizing Angelique Bouwman geeft een inleiding in deze techniek waarmee je direct aan de slag gaat.]

In gesprek met loslaten en vasthouden (workshop – 60 minuten’)
Kiezen tussen jouw eigen doel en de vrede in de relatie, herken je dat? In de workshop kun je ervaren hoe je in harmonie kunt bereiken wat jij wenst, sterker nog: beiden wensen. Je krijgt een heel ander gesprek. We werken met een leuke oefening en een demonstratie.

[Door communicatie-expert Mark Salomonson. Mark haalt het beste uit NLP, NVC en andere methodieken waarin hij opgeleid is.]

Wil je ontspannen? Boek dan een privé-sessie met de voetmasseur of vervang één workshop door een voetmassage. Je kunt ook blijven lunchen (let op: extra bestelling!)

WORKSHOPS MIDDAG

Opruimen Kon-Marie Style (workshop – 60 minuten)
Marie Kondo is dé opruimgoeroe uit Japan. Haar methode slaat zo aan dat het een werkwoord is geworden: Konmari-en.

Meer dan 100 tips en trucs van opruimen á la Marie Kondo, en voorkomen dat je al te drastisch overdrijft (want dat doen ze soms in Japan) is het onderwerp van deze workshop.
[Door onze eigen ‘Marie’ Angelique Bouwman, coach professional organizing en gecertificeerd GTD-trainer]

Van uitstel naar inspiratie (workshop – 60 min)
In deze workshop laten we ons inspireren door uitstel. We vinden met een nieuwe kijk oplossingen voor wat we belangrijk vinden.

Je kunt dit tijdens de workshop al ervaren in een bijzondere ontspannende fantasie oefening.
[Door communicatie-expert Mark Salomonson. Mark haalt het beste uit NLP, NVC en andere methodieken waarin hij opgeleid is.]

VIP-PROGRAMMA

De voetmassages zijn een gewild en terugkerend fenomeen op de loslaatdag in Amsterdam. Omdat ze altijd voor heel veel enthousiaste, blije en ontspannen mensen zorgt, wederom. Tijdens deze voetmassage krijg je een heerlijk ontspannend muziekje en kun je lekker genieten. Ellen is echt een topper! Je hoeft alleen je sokken uit te trekken.

Wil je jezelf extra verwennen op de loslaatdag? Boek dan een ontspannende voetmassage bovenop de workshops of laat één van de workshops vervallen voor een voetmassage. Voor slechts € 25,00 worden je voeten maar liefst één uur lang verwend of laat één van de workshops voor wat ze is en laat je voeten verwennen voor slechts € 15,00 extra.  Let op, deze optie is elk jaar super senl uitverkocht, dus wacht niet te lang.

Wil je ontspannen? Boek dan een privé-sessie met de voetmasseur of vervang één workshop door een voetmassage. Je kunt ook blijven lunchen (let op: extra bestelling!)

LUNCH


Zin om te blijven eten? Wij bieden een overheerlijke lunch voorafgaand of aansluitend op je programma. Voor € 15,00 zorgen wij voor een lekker soepje, belegde broodjes en sap of melk. Mee-eten? 

LOSLATEN VOOR BEDRIJVEN

Wil je loslaten met je bedrijf of je afdeling? Daar hebben we een speciaal programma voor: Give me a break. We komen een dagdeel naar je toe  en helpen je aan een ontspannen workflow. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Wat is de Landelijke Loslaatdag?

Tijdens de Loslaatdag is er aandacht voor Loslaten. Je kunt hierbij denken aan het loslaten van spullen, maar ook van bijvoorbeeld stress, dingen die moeten of gewoontes. De Loslaatdag is bedacht door Yvonne de Bruin van SLOW-Organizing. De Organizing Academie in Amsterdam doet al vanaf de start in 2012 mee met de Loslaatdag.

Omdat dit jaar een jubileumjaar is zijn er rondom de Loslaatdag extra activiteiten. Zo hebben we in Amsterdam een speciaal programma je bedrijf. Kijk hier voor details of neem contact op voor meer informatie.

Elke locatie heeft zijn eigen programma. Voor actuele locaties en programma’s kun je op deze website terecht.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save