balanceolifantEenvoud is niet eenvoudig. Als je even niet oplet, dan krijg je alleen maar meer spullen en meer verplichtingen. Daar hoef je niets voor te doen. Om meer ruimte en rust in je leven te krijgen, daar moet je je voor inspannen. Dat lukt alleen als je er echt voor kiest.

Tijdens deze interactieve lezing hoor je hoe het zo gekomen is: waarom is verzamelen zo aantrekkelijk voor ons mensen? Wat maakt meer zo aantrekkelijk voor ons? En waarom is het eigenlijk zo lastig om spullen los te laten? En wat zijn eigenlijk de voordelen van minder? Klinkt niet zo aantrekkelijk, eigenlijk. Dus wat levert eenvoud nou eigenlijk op?

Je ontdekt wat eenvoud voor jou betekent en welke stappen je kunt zetten om het te bereiken. Je gaat naar huis met een andere kijk op eenvoud en loslaten en met tal van ideeën voor je eigen leven, zodat je meteen in actie kunt komen.

Meld je nu aan!

Yvonne de Bruin van Sloworganizing en de Loslaatdag.nl

Yvonne de Bruin    sloworganizing.nl  loslaatdag.nl

Volg yvonne op twitter @opgeruimd

Volg yvonne op twitter @opgeruimd

Wie is ?

Yvonne de Bruin is life-organizer, spreker en auteur van het boek ‘Opgeruimd leven in je huis’. Ze is initiatiefnemer van de Landelijke Loslaatdag en van Loslaten Magazine. Ze schrijft trouwens ook hele leuke blogs.

Life-organizing is niet zomaar spullen opruimen, dat is je leven opruimen. Voor elkaar krijgen wat voor jou belangrijk is, op jouw manier. Focus op de essentie, op wat jouw wens is. Zodat je authentiek kunt leven en meer impact hebt op de wereld.

 

Terug naar de lezingen